icon

Aarstiderne - tilbyder økologisk aftensmad og velsmagende måltider

Aarstiderne fokuserer på bæredygtighed og økologi.

Bestil mad fra Aarstiderne og nyd fantastiske retter af råvarer af allerbedste kvalitet.

Denne side viser reklamer med måltidskasser fra Aarstiderne.

Aftensmad fra Aarstiderne - Stort udvalg, fri fragt og ingen bindingsperiode

Elsker du også at stå derhjemme i køkkenet og lave lækre retter, men får det aldrig gjort, fordi det simpelthen er for tidskrævende? Det kræver både at du hele tiden har inspiration til at finde på nye spændende retter at lave, det kræver at du finder ud af hvilke ingredienser og råvarer du skal bruge, det kræver at du har tid til at handle det ind, tid til at forberede alle råvarerne og sidst men ikke mindst, at du så rent faktisk ved hvordan man overhovedet laver retten. Det er tidskrævende at lave mad derhjemme, hvis man ikke bare vil lave det samme kedelige mad hver eneste dag.

Det er også netop derfor, at måltidskasser er blevet så ekstremt populære. En måltidskasse løser nemlig alle disse problemer hurtigt og simpelt, og kommer endda med endnu flere fordele. Du har med god garanti allerede hørt om konceptet, men har måske aldrig fået prøvet det af? Flere og flere danskere har fast abonnement på en måltidskasse og specielt Aarstiderne er en af de udbydere, som er blevet meget populære. I denne artikel vil vi gå lidt i dybden med hvad en måltidskasse er, fordelene ved måltidskasser og mere om Aarstiderne og hvorfor de er blevet så populære blandt danskerne.

maltidskasse

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er typisk et abonnement, som man kan få hos en måltidskasseudbyder, som f.eks. Aarstiderne, der er en af de meget populære udbydere på markedet. Med et abonnement på en måltidskasse hos Aarstiderne får du på fast basis leveret en kasse hjem til døren, som er fyldt med 100% økologiske råvarer til en masse velsmagende måltider.

Der er flere forskellige varianter af måltidskassen, så der er nogen til enhver smag og noget der passer til lige præcis dine behov. Fælles for alle måltidskasserne fra Aarstiderne er dog, at der er fokus på økologi og kvalitet ved alle sammen.

Måltidskasser

Der er en lang række gode fordele forbundet med at have et abonnement på en måltidskasse og dem vil vi gå lidt i dybden med her.

Fordelene ved Årstiderne måltidskasser
- Du sparer meget tid

Den første store fordel ved måltidskasserne er uden tvivl, at det er meget tidsbesparende. Hvis man tænker på alt den tid det normalt tager at lave spændende retter derhjemme, så tager måltidskassen hele denne forvirrende proces og gør den enkel, nem og spændende.

Normalt skal du finde inspiration til nye retter, ud at handle alle de forskellige råvarer og ingredienser ind, forberede de forskellige råvarer til tilberedning, og sidst men ikke mindst lave maden. Med en måltidskasse får du bare leveret alle de råvarer du skal bruge opmålt og pakket i små fine poser, så de bare er klar til at blive brugt i en spændende og lækker ret. Der er altså med andre ord ikke nogen tvivl om, at en af de helt store fordele ved måltidskassen er, at det er super tidsbesparende.

- En sundere livsstil

Derudover er der naturligvis også den klare fordel, at måltidskassen er med til at gøre det lettere for en at leve den livsstil man gerne vil. Vi vil alle sammen gerne spise sunde og lækre retter baseret på mange forskellige typer grøntsager, men hvis man selv skal stå for alt fra planlægning til tilberedning, så ender man ofte med ikke at få det gjort og dermed heller ikke med at leve den sunde livsstil man ellers gerne vil leve. Med en måltidskasse bliver det pludseligt meget nemmere at lave lækkert mad og at følge den sunde livsstil.

- Udvid din madhorisont

Der er heller ikke nogen tvivl om, at måltidskasser virkelig er med til at udvide ens madhorisont.

Uden måltidskassen ender vi ofte bare med at skifte mellem at spise de samme 5 retter året rundt, fordi det lige er dem man er blevet god til at lave. Med en måltidskasse bliver man dog kastet ud i alle mulige forskellige retter, hvilket gør at man får prøvet en masse mad af, som man ellers aldrig ville have smagt eller prøvet at lave før.

Man får altså også udviklet på sine evner i køkkenet med et abonnement på Aarstiderne, da man hele tiden prøver at tilberede nye retter i køkkenet.

Måltidskasser
maltidskasse

- Skær ned på madspild

Sidst men ikke mindst, så er der den klimafordel, at et abonnement på en måltidskasse er med til at reducere madspild. Det skyldes, at man kun lige får leveret den mængde råvarer og ingredienser man skal bruge. På den måde er der altså ikke noget tilovers, som man normalt bare ville smide ud. Hvis man skal lave spændende og anderledes retter selv, så skal man typisk ud at købe stort og varieret ind.

Eftersom at man kun kan købe råvarerne i faste mængder, så ender man typisk med at stå tilbage med en masse, som bare bliver smidt ud. Det undgår du med et abonnement på Aarstiderne.

Aarstiderne – Økologisk mad leveret direkte til døren

Aarstiderne er en af de meget populære måltidskasser, hvor du vælger en måltidskasse ud fra et bestemt tema og så får du leveret friske og økologiske råvarer hjem til dagen til spændende retter der passer til temaet.

De forskellige temaer er f.eks.: kvikkassen, vegetarkassen, 500kaloriekassen, børnefamiliekassen, flexitarkassen og mange flere. Der er altså noget til enhver smag og skulle man ombestemme sig kan man altid ændre hvilken måltidskasse man har abonnement på fra uge til uge.

Noget af det som Aarstiderne er kendetegnet ved er, at de går meget op i økologi. Alt er økologisk og alt er af den højeste kvalitet. Ved råvarerne du får leveret fra Aarstiderne er der også god sandsynlighed for, at de kommer fra en lokal gård eller producent. Sætter du pris på råvarer af høj kvalitet, så er der ikke nogen tvivl om, at Aarstiderne er den oplagte måltidskasseudbyder til dig.

Hvor meget koster det?

Der er altså ikke noget negativt at sige om måltidskasser, men vi kan forestille os, at det sidste spørgsmål du står tilbage med er; ”hvor meget koster det?”. Man kan forståeligt nok godt have en frygt for at det er ekstremt dyrt at have et abonnement på en måltidskasse, men det er faktisk ikke tilfældet. I takt med at måltidskasserne er blevet mere og mere populære har de kunne skære drastisk ned på deres omkostninger og priserne på de fleste måltidskasser er derfor helt okay.

Faktisk, så er der mange der oplever, at de sparer penge ved at have et abonnement på en måltidskasse i stedet for selv at gå ned at handle.

Et eksempel på hvad en måltidskasse kan koste er f.eks. Aarstidernes ”KvikKasse”, som er fuld af retter du kan tilberede på 30 minutter på friske og sunde grøntsager. Denne måltidskasse koster for mad til 2 personer i 3 dage 479 kr. Til 3 personer i 4 dage koster den 659 kr. og det er derfor ikke specielt dyrt taget i betragtning hvor lækre råvarer der er med og at det hele er 100% økologisk.

Der er ingen binding på dit abonnement hos Aarstiderne og du kan altid sætte en aftale på pause. Hvis du gerne vil prøve Aarstiderne for første gang, så kan du gøre det og få 20% af på dine to første leveringer. Vil du gerne prøve det, er det altså med andre ord bare med at give det et skud.

Fordelene ved at købe måltidskasser

Der er mange fordele ved måltidskasser, ud over det nemme i at få leveret til døren, er her er nogle af de primære fordele:

  • Tidsbesparende og super nemt at lave
  • Skab en sund livsstil med de sunde måltidskasser
  • Måltidskasser er med til at mindske madspild
  • God variation i retterne
  • Prøv forskellige spændende danske
    og internationale retter
Måltidskasser
Måltidskasser
Måltidskasser
maltidskasse