icon

HelloFresh måltidskasser - aftensmad med stor smag

Bestil HelloFresh måltidskasser og nyd fantastiske retter lavet på friske ingredienser.

Denne side viser reklamer fra HelloFresh måltidskasser.

HelloFresh måltidskasser - er med aftensmad der passer jeres smag

Kender du det med, at man gerne vil lave sunde og lækre retter med en masse spændende ingredienser, men aldrig rigtigt får det gjort? Man ender måske for det meste i stedet for med at spise den samme kedelige ret, som man har spist tusinde af gange eller også ender man med at bestille noget usundt takeaway. Der er en række årsager til, at det ofte er situationen. For det første er det dyrt at skulle købe en masse forskellige ingredienser ind og for det andet er det enormt tidskrævende. Derudover kan det også være svært hele tiden at skulle finde på nye spændende retter man vil lave.

Det er netop her, at måltidskasser kommer ind i billedet. Måltidskassen er et relativt nyt koncept, som er blevet enormt populært over de senere år. Med måltidskasser kan du nemlig nyde fantastiske retter derhjemme på friske ingredienser, samtidigt med at det hverken er dyrt eller tidskrævende. Læs videre, hvis du gerne vil lære mere om de måltidskasser du kan få leveret til døren fra Hellofresh.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse findes i flere forskellige former, men er generelt et koncept hvor du får leveret en kasse direkte hjem til døren med enten færdiglavet mad eller friske råvarer, som er gjort klar til tilberedning. De vil også typisk være skåret ud i de rigtige mængder og pakket i forskellige poser, så det er super nemt at gå i gang med at lave den specifikke ret, som måltidskassen er lavet til.

Det vil nemlig skifte fra gang til gang du modtager måltidskassen hvad der er i den, og hvilke retter det er meningen du skal lave.

HelloFresh måltidskasser

Fordelene ved måltidskasser fra Hello Fresh

Der er flere forskellige fordele ved at gøre brug af en måltidskasse frem for selv at skulle købe mad eller ingredienser ind. Først og fremmest er der den store fordel, at alt den mad du modtager i din måltidskasse er sundt. Det er altså en nem måde at leve en sundere livsstil på og indtage flere grøntsager, samtidigt med at det også altid er lækre retter der smager helt fantastisk.

Derudover er der også den fordel, at det er meget tidsbesparende. Hvis du tænker på alt den tid du normalt ville bruge på at skulle planlægge hvad i skal have at spise hverdag, derefter ud at købe alle de individuelle ingredienser og råvarer, klargøre råvarerne og så i gang med at lave selve maden. Med en måltidskasse er madplanen lavet for dig og du får leveret ingredienser og råvarer der er målt op og gjort klar til, at du bare kan komme i gang med at lave maden.

..flere fordele

En af de primære grunde til at mange også synes, at det er spændende at have abonnement på en måltidskasse er, at man får prøvet en bred vifte af forskellige retter af, som man ellers aldrig vil have prøvet at lave. HelloFresh er gode til at finde på spændende og anderledes retter, så du får udvidet din horisont inden for hvilke typer mad det er muligt at lave derhjemme. Derudover får du også mulighed for at forbedre dine evner i køkkenet, da du bliver kastet ud i alle disse forskellige retter og madlavningsteknikker.

Sidst men ikke mindst, så er der også den fordel, at måltidskasser er med til at stoppe madspild. En virksomhed som HelloFresh kan skære råvarerne ud i lige præcis de mængder du skal bruge derhjemme alt efter hvor mange i er i din familie. Den overskydende mængde kan HelloFresh bruge i den næste måltidskasse og dermed er der ikke nogen form for madspild. Når vi selv skal lave spændende og kreative retter derhjemme, så er vi ofte nødt til at købe en masse forskellige ingredienser hjem og det vi ender med ikke at bruge, bliver tit bare smidt ud. Det undgår du med en måltidskasse.

HelloFresh – Sunde og friske ingredienser lige til døren

HelloFresh er en meget populær udbyder af måltidskasser, som er specielt kendt for at have måltidskasser af høj kvalitet og for at bekymre sig ekstra meget om miljøet. Derfor er der med alle deres måltidskasser altid meget fokus på bæredygtighed, økologi og at skære ned på madspild.

Alle de råvarer HelloFresh bruger er fra gode leverandører og lokale råvarer bliver altid prioriteret højest. HelloFresh gør også mange andre indsatser for at være gode for miljøet. De har f.eks. gået ind i et samarbejde med Plastic Bank, hvor de vil bygge tre centre, som skal arbejde på at indsamle plastik i Indonesien.

Måltidskasser

Der er altså ikke nogen tvivl om, at HelloFresh er en socialansvarlig virksomhed, som har fokus på at gøre noget godt for klimaet og befolkningen. Hvad angår den mad du kan forvente af HelloFresh, så skuffer de bestemt heller ikke på dette punkt. Her er der nemlig fokus på, at det skal være super lækkert, samtidigt med at der skal være noget for enhver smag. Ud fra deres forskellige måltidskasser kan du vælge mellem; Vegetarisk, familievenligt, nemt og hurtigt, fisk og grønt, Premium og verdenskøkkenet. Der er altså mange forskellige muligheder og der vil uden tvivl være minimum en af disse måltidskasser der er helt perfekt til dig og din familie.

Familievenlig-måltidskassen er f.eks. den måltidskasse, hvor man har taget højde for at børn godt kan være lidt kræsne og her vil man derfor få retter, som næsten altid er et hit hos børnene.

Hvor meget koster det?

De fleste kan nok godt blive enige om, at det lyder rimeligt godt med sådan en måltidskasse. Det sidste spørgsmål du står tilbage med er dog naturligvis, hvor meget koster det så? Skal du af med en bondegård om ugen for at kunne gøre brug af HelloFresh? Den gode nyhed er, at det heldigvis ikke er specielt dyrt.

Når du er inde på HelloFresh’ hjemmeside og vil bestille en måltidskasse, så skal du først og fremmest vælge om den skal være til to eller fire personer. Derudover skal du vælge hvor mange måltider du vil have leveret om ugen. Herefter kan du med det samme se præcist hvor meget det vil ende med at koste.

Der er ikke nogen binding på den aftale du laver med Hello Fresh, så du kan altid holde en pause eller hoppe fra, hvis det ikke viser sig at være noget for dig.

Har du ikke prøvet det før, men vil gerne prøve det, så kan du med fordel gøre brug af det testtilbud HelloFresh har, hvor du til en ekstra god pris kan se om det er noget for dig. 

Se deres dejlige retter, priser og ikke mindst rabatter på knappen herunder.

At bestille en måltidskasse fra Hello Fresh er en unik og berigende oplevelse på middagsbordet. Hver kasse leveres direkte til din dør, pakket med friske, højkvalitets ingredienser og nemme trin-for-trin opskrifter.

Lav en lækker og sund aftensmad alle kan lide., selv uden megen kokkeerfaring. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgte og portionerne præcist afmålte, hvilket minimerer madspild. Det brede udvalg af retter sikrer variation og spænding i hverdagens måltider. Hello Fresh oplevelsen er ikke kun bekvemmelig, men også en lærerig rejse i smage og kulturer, der inspirerer til kulinarisk kreativitet for hele familien.

Fordelene ved at købe måltidskasser

Der er mange fordele ved måltidskasser, ud over det nemme i at få leveret til døren, er her er nogle af de primære fordele:

  • Tidsbesparende og super nemt at lave
  • Skab en sund livsstil med de sunde måltidskasser
  • Måltidskasser er med til at mindske madspild
  • God variation i retterne
  • Prøv forskellige spændende danske
    og internationale retter
Måltidskasser
Måltidskasser
Måltidskasser
maltidskasse