icon

Retnemt måltidskasser - aftensmad der er klar på en ½ time

Hos Retnemt ligger fokus på at lave lækre måltidskasser med aftensmad der smager godt.

Bestil en måltidskasse og få dejlig aftensmad lige til døren.

Denne side viser reklamer fra Retnemt måltidskasser.

Retnemt måltidskasser - et sikkert hit hos hele familien

Du har sikkert hørt ordsproget ”Du er hvad du spiser” og du ved sikkert også godt, at det faktisk er rigtigt nok. Hvis man spiser usundt, så bliver man usund, hvilket kan øge risikoen for sygdomme og generelt bare nedsætte ens livskvalitet. Spiser man derimod sundt, så er man sund, og har de bedste forudsætninger for at leve et langt liv med en masse energi. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at spise sundt. De fleste mennesker vil også gerne leve sundt og varieret, men det store problem er bare, at det typisk er meget tidskrævende og dyrt at skulle købe store mængder råvarer ind og lave mad fra bunden på daglig basis. Derfor ender vi også ofte med den nemme løsning, som typisk også er den lidt usunde løsning.

Det er her Retnemt måltidskasse kommer ind i billedet og det er egentligt ikke svært at forstå hvorfor, at de er blevet så populære. Måltidskasser løser nemlig alle disse problemer, og flere til, med et enkelt produkt – måltidskassen. RetNemt er en populær udbyder af måltidskasser, som vi vil gå lidt i dybden med i denne artikel.

dbO
Maltidskasse

Hvad er en måltidskasse?

Inden vi går videre, vil vi dog lige gå lidt i dybden med hvad en måltidskasse helt præcist er, såvel som hvad fordelene er ved måltidskasser.

En måltidskasse er en fysisk kasse, som du kan tegne et abonnement på. Alt efter hvilken måltidskasse du har et abonnement på vil du på fast basis modtage friske og lækre råvarer, som er gjort klar til at du nemt og hurtigt kan tilberede spændende og sunde retter.

Måltidskasser

Når du vælger en måltidskasse hos Retnemt kan du inde på Retnemt’s online platform fra uge til uge ændre hvilke retter du gerne vil have leveret råvarer til, så du faktisk har mulighed for selv at have indflydelse på hvilke råvarer du modtager i din måltidskasse. Du vælger også selv hvor mange dage om ugen du vil modtage råvarer til, samt hvor mange personer i er i din familie, så mængderne passer hertil.

Der er som sagt mange forskellige fordele ved at vælge at bestille en måltidskasse og dem vil vi nu gå lidt i dybden med.

Fordelene ved måltidskasser - Sundere livsstil

En af de helt store fordele ved måltidskasser er, at de gør det meget nemmere for dig at leve en sundere livsstil uden at du skal gå på kompromis med at kunne nyde lækre retter. I stedet for at ende med at spise den samme kedelige ret, eller den usunde frysepizza, så får du med en måltidskasse friske og sunde råvarer til spændende retter leveret direkte til døren. Du skal ikke tænke på andet end at følge den opskrift der er i måltidskassen og så har du et sundt og utroligt lækkert måltid.

- Prøve noget nyt

Med en måltidskasse kommer du også til at prøve spændende retter, som du ellers aldrig ville have prøvet. RetNemt har nemlig en masse utroligt lækre og spændende retter man kan vælge imellem, hvilket gør, at man får prøvet en masse ny mad. Derudover vil det også forbedre dine evner i køkkenet, da du bliver kastet ud i at skulle lave en masse forskellige retter. Et abonnement på en måltidskasse er altså med til at udvide ens madhorisont.

- Tidsbesparende

Endnu en af de helt store fordele ved måltidskasser er, at de sparer dig for en masse tid. Alt du skal gøre er at tegne abonnementet på måltidskassen og så vil der blive leveret friske og sunde råvarer direkte til din dør på fast basis.

Disse råvarer er målt op og gjort klar til at du bare skal følge en simpel opskrift og så står du med et stort, lækkert og sundt måltid. I denne travle verden vi lever i, er der mange der sætter stor pris på at det er tidsbesparende.

Måltidskasser

- Skær ned på madspild

Den sidste primære fordel er, at måltidskasser er med til at skære ned på madspild. Det skyldes, at RetNemt kan nøjes med at lægge lige præcis den mængde af råvarerne som du skal bruge ned i måltidskassen.

På den måde er der ikke noget tilovers når du er færdig med at lave maden. Er man selv nede at købe ind til spændende opskrifter er man næsten altid tvunget til, at købe meget større mængder end man egentligt skal bruge. Det betyder, at man står tilbage med en masse råvarer og ingredienser, som man ofte bare ender med at smide ud. Når RetNemt har noget tilovers, så bliver det jo bare en del af den næste måltidskasse og dermed kan RetNemt være med til at skære ned for madspild.

dbO
Maltidskasse

RetNemt – sund mad leveret til døren

RetNemt er en populær og god udbyder af måltidskasser, som er kendt for altid at levere sunde og økologiske retter baseret på kvalitetsråvarer. En af de store fordele ved RetNemt er, at det er en af de mest fleksible måltidskasser på markedet, hvor du virkelig har mulighed for selv at vælge hvad der skal være i hver eneste måltidskasse. RetNemt har nemlig et kæmpe madunivers på over 800 opskrifter og du har mulighed for helt selv at bygge din ugentlige måltidskasse med retter, som du selv vælger. På den måde risikerer du ikke, at der kommer retter og råvarer ind af døren, som du ikke kan lide.

Skulle du ombestemme dig eller få lyst til noget nyt, så kan du løbende gå ind og ændre i dine måltidskasser. Du kan skifte ud eller tilføje blandt hele 40 forskellige retter hver eneste uge. Udover at RetNemt er populære på grund af denne fleksibilitet, så er de også anerkendte for at leverer friske og sunde råvarer af den højeste kvalitet. Når du får leveret en måltidskasse fra RetNemt så kan du være helt sikker på, at råvarerne i måltidskassen er af topkvalitet og altid helt friske. De kommer endda med god sandsynlighed for en lokal leverandør.

Hvad koster det så?

Det hele lyder altså meget godt, men det sidste spørgsmål du sidder tilbage med er garanteret; hvor meget koster det så? Når man tænker på alle de fordele der er forbundet med at have abonnement på en måltidskasse, så kan man måske godt frygte, at det er alt for dyrt. Det er det dog ikke og faktisk er der mange der oplever, at de sparer penge ved at vælge måltidskassen frem for selv at skulle handle ind.

RetNemt har gode priser på deres måltidskasser, hvor du kan få madportioner helt ned til 43 kr. pr. portion. Sammenligner man med hvor meget man selv skal af med for at lave en sund og lækker ret, så er der ikke stor forskel på prisen. Skulle du ombestemme dig, så er du ikke bundet i en bestemt periode på dit abonnement, hvilket vil sige, at du altid kan hoppe fra igen. Skal du på ferie eller vil du bare gerne holde pause fra måltidskassen, så er det også muligt at sætte sit abonnement på pause.

Har du ikke prøvet at have abonnement på en måltidskasse før, men vil gerne prøve det, så kan du med fordel gøre brug af deres testtilbud. Her kan du få op til 25% på dine to første leveringer. Så det er altså bare med at prøve det af og se om det er noget for dig.

Fordelene ved at købe måltidskasser

Der er mange fordele ved måltidskasser, ud over det nemme i at få leveret til døren, er her er nogle af de primære fordele:

  • Tidsbesparende og super nemt at lave
  • Skab en sund livsstil med de sunde måltidskasser
  • Måltidskasser er med til at mindske madspild
  • God variation i retterne
  • Prøv forskellige spændende danske
    og internationale retter
Måltidskasser
Måltidskasser
Måltidskasser
dbO
Maltidskasse