icon

Få tid til meget mere
- se måltidskasser som et smart led i en madplan

Sunde og friske retter og ingredienser lige til døren.

Få en lettere hverdag uden madspild og slip samtidig for at handle ind til aftensmaden.

dbO

Denne side viser reklamer fra forskellige udbydere af måltidskasser.

Sund og varieret aftensmad - Få inspiration til en madplan med måltidskasser

Hvordan får du lavet en sund madplan? Mange taler om, at madplaner er så smarte, men hvorfor? Og hvordan laver du en madplan? Det er også rart at få lavet en billig madplan, og vi giver dig gode råd til det hele. Læs med her og få råd til at lave en madplan.

Billig madplan

Mange elsker at spare penge, og vi bruger mange penge på mad. Særligt fordi vi ikke får lavet en madplan og ender med at handle mange gange om ugen. Få nogle gode råd her:

  • Tjek tilbudsavisen for dit lokale supermarked. Lav en madplan baseret på nogle tilbud. Måske er der broccoli på tilbud eller kylling, og så planlægger du retter ud fra det. Det kan også være, at der er varer på tilbud, som du ofte spiser meget af. Så kan du købe en del af dem, hvis de kan holde sig. Det er altid godt at tjekke tilbud, for du kan spare en del på det.
  • Det næste er at lave en madplan. Ved ikke at skulle handle hver dag sparer du også penge. Når vi handler ofte, køber vi altid lidt ekstra med, som ikke var planlagt. Derfor kan det anbefales med en madplan, og så undgår du også madspild. Du kan nøjes med at handle 1-2 gange om ugen, og så skal du heller ikke bruge en masse tid på det.


Lav en indkøbsliste når du handler ind og hold dig til den. Vi bliver ofte fristet af et godt tilbud eller noget lækkert, men prøv at holde dig til listen, og det vil føles som en sejr, når du er færdig.

Måltidskasser er perfekte som del af en madplan – oveni købet helt hjem til døren.

HelloFresh måltidskasser

Sund madplan

At lave en madplan er nemt nok. Du kan tjekke forskellige opskrifter på sunde retter, og så kan du handle efter det. Det er oplagt at købe grøntsager og frugter, som er i sæson. På den måde kan du være god mod miljøet, mens du spiser sundt. Sørg for at få masser af grønt på tallerkenen og spis varieret. Det er også godt med rugbrød eller havregryn, som holder i længere tid end lyst brød. For at lave en sund aftensmad madplan skal du blot søge på nettet for at få inspiration.

Madplan for en uge

Det kan være svært at planlægge i meget lang tid frem, da madvarer kan blive dårlige, og familien skal forskellige ting. En madplan for en uge er en god idé. På den måde sparer du penge og tid. Du skal ikke tænke i hver dag, hvad du skal lave til aftensmad, for det er allerede planlagt og handlet ind til. Desuden vil madplan uge spare dig penge, fordi du ikke skal handle hver dag.

Måltidskasser er nemt og ligetil

Med de nye måltidskasser kan du nemt få en madplan. Der er nemlig nogle andre, der har lavet den for dig. Du er sikker på at få sund og varieret mad, og det bedste er, at du får det leveret til døren og undgår indkøb.

Rigtig mange er gået med på mad kasser bølgen i dag, fordi det er så nemt. Det passer godt ind i vores livsstil, hvor mange har travlt, og den moderne familie har mange ting skemalagt. Da kan måltids kasser være som sendt fra himlen, for det gør madlavningen så meget nemmere. Du får sund og lækker mad, og det bliver leveret til døren. Du kan vælge mellem at få madvarerne eller at få maden færdiglavet. Begge dele er super lækkert, og du får varieret og sund mad.

Måltidskasser
Fordelene ved at købe måltidskasser

Der er mange fordele ved måltidskasser, ud over det nemme i at få leveret til døren, er her er nogle af de primære fordele:

  • Tidsbesparende og super nemt at lave
  • Skab en sund livsstil med de sunde måltidskasser
  • Måltidskasser er med til at mindske madspild
  • God variation i retterne
  • Prøv forskellige spændende danske
    og internationale retter