icon

Simple Feast
- måltider fyldt med grøntsager og kærlighed

Simple Feast fjerner det store behov for tid og inspiration, og gør hele processen med at spise sund og frisk mad nemt.

Denne side viser reklamer med måltidskasser fra Simple Feast.

Simple Feast - 100 % økologisk og plantebaseret måltidsløsning

Har du hørt om måltidskasser fra Simple Feast? Så læs med fordel med, for vi vil her gå i dybden med hvad plantebaseret mad i måltidskasser er, hvad fordelene er ved at have abonnement på sådanne mad kasser, hvor meget det koster og hvad du kan forvente, når du opretter et abonnement hos Simple Feast, som er en af de meget populære udbyder af vegetariske måltidskasser.

Måltidskasser er hurtigt blevet meget populære her i Danmark, fordi de gør det meget nemmere at leve en sund og varieret livsstil. Måltidskasser gør det nemlig meget nemmere for dig, at lave lækre og spændende retter derhjemme på friske og sunde råvarer af høj kvalitet. Vi ville alle sammen ønske, at vi har tiden og overskuddet til selv at planlægge en spændende madplan hver uge, samt at handle ind til den og lave maden. Det kræver dog, at man hele tiden kan finde på nye retter at lave, samt at man har tiden til det. Måltidskasser fjerner det store behov for tid og inspiration, og gør hele processen med at spise sund og frisk mad nem, da du med et abonnement på en måltidskasse får leveret en kasse friske råvarer til en række specifikke opskrifter direkte hjem til din dør.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er en kasse fyldt med friske råvarer, som du kan tegne et abonnement på. Med et abonnement på en måltidskasse får du kassen leveret hjem til dig på fast basis med lækre råvarer, som er udvalgt til specifikke retter der ændrer sig hver uge. Du kan f.eks. vælge, at lave et abonnement hvor du får leveret råvarer til aftensmad 4 gange om ugen til 4 personer. Hos Simple Feast har de en fantastisk plantebaseret måltidskasse, som du kan lave et abonnement på.

Måltidskasser

Hos Simple Feast har de dygtige kokke, som arbejder for Simple Feast allerede lavet det meste af retterne, hvilket vil sige, at du kun skal tage dig af de sidste detaljer, servere maden og så er maden klar til at du og din familie kan nyde den. Hver uge kommer der 5 nye plantebaseret retter på menuen, som du kan vælge fra og så får du leveret disse retter direkte til din dør. En måltidskasse er altså med andre ord en nem og hurtig måde, at kunne nyde lækre og spændende retter derhjemme, som samtidigt også er sunde og hos Simple Feast 100% plantebaseret.

Der er en lang række fordele ved at have et abonnement på en måltidskasse fra Simple Feast og dem vil vi gå i dybden med her.

Fordelene ved måltidskasser - Gør noget godt for miljøet

En af de vigtige fordele ved at have et abonnement på Simple Feast’s måltidskasse er, at man gør noget godt for miljøet. For det første, så er Simple Feast’s måltidskasse 100% plantebaseret og det er efterhånden meget godt bevist, at kød og andre dyreprodukter har en kæmpe effekt på miljøet.

Udover at det er godt for miljøet at spise plantebaseret mad, så er der også den fordel, at du med en måltidskasse er med til at reducere madspild. Med en måltidskasse får du nemlig kun lige leveret det du skal bruge til døren og der vil derfor ikke være råvarer eller andet tilovers i dit Abonnement, Som man bare vil ende med at smide ud når man er kommet hjem.

- Lev en sundere livsstil

Derudover er der heller ikke nogen tvivl om, at en måltidskasse hos Simple Feast gør det væsentligt nemmere for dig, at leve en sund livsstil. Du får leveret friske og sunde plantebaseret retter direkte til døren, som fjerner alle undskyldninger for ikke at nyde en sund aftensmad. Retterne er typisk også så lækre, at man får følelsen af at man forkæler sig selv, samtidigt med at det rent faktisk også er sundt.

- Spar tid

Endnu en af de primære fordele ved at tegne abonnement på en Simple Feast måltidskasse er, at det er meget tidsbesparende. Alt du skal gøre er, at gå ind på Simple Feast’s hjemmeside, logge ind og så vil du få leveret den lækre mad hjem til dig tre gange om ugen.

Alt tiden der normalt gør med at planlægge mad, handle ind, forberede råvarer og tilberedningen, er altså ikke længere nødvendigt.

Måltidskasser

- Udvid din madhorisont

Sidst men ikke mindst, så er et abonnement på en måltidskasse med til at udvide din madhorisont. Det kan endda være, at du får en ny yndlingsret i løbet af den tid du har abonnement på din måltidskasse.

Kokkene der arbejder for Simple Feast er gode til at finde på nye spændende plantebaseret retter, så du kan lære meget mere om hvilke muligheder der er for at lave mad, som udelukkende er baseret på planter. Det kan være det første skridt for dig mod at leve et liv uden at spise kød.

Simple Feast – Lækkert og nemt plantebaseret mad

Simple Feast har en mission og kæmper for, at gøre verdenen gladere for plantebaseret mad, såvel som for at åbne øjnene op for befolkning og vise dem, at det sagtens kan lade sig gøre, at nyde lækkert mad, som er 100% plantebaseret. Plantebaseret mad er bedre for dit helbred, men er også langt bedre for miljøet end kød.

Simple Feast blev oprindeligt lanceret tilbage i 2014, hvor det var en app, som indeholdte flere hundrede opskrifter fra nogle af de bedste kokke i verdenen. Derudover lå fokus på, at opskrifterne skulle være nemme at lave, da vi lever i en tid hvor alle har travlt og kun de færreste har tid og energi til at lave de helt komplekse retter derhjemme. Retterne hos Simple Feast indeholdte på daværende tidspunkt op til 20% kød. Sidenhen har Simple Feast dog ændret sig til at være en af de mest populære måltidskasseudbydere og Simple Feast tilbyder udelukkende plantebaseret mad. Det skyldes, at holdet bag Simple Feast har en stor passion for at gøre noget godt for miljøet og man ved efterhånden, at en af de mest effektive måder vi kan skære ned på verdenens Co2-udslip er ved at spise så meget plantebaseret som muligt.

Hvor meget koster det?

Det sidste spørgsmål du står tilbage med er garanteret; hvor meget koster det så? Heldigvis, så er Simple Feast rimeligt billigt i forhold til, hvor god en kvalitet, den mad man får, er. Hos Simple Feast kan du vælge plantebaseret aftensmad til tre gange om ugen, enten til 2-3 personer eller 4-5 personer. Hvis du vælger din måltidskasse til 2-3 personer, så koster det 73,- per portion, hvilket svarer til 545,- om ugen. Vil du til 4-5 personer koster det 63,- per portion, hvilket svarer til 845,- om ugen.

Dit abonnement hos Simple Feast er uden binding, hvilket vil sige, at du altid kan hoppe af dit abonnement igen, hvis det viser sig, at det ikke er noget for dig. Ligeledes kan abonnementet altid sættes på pause, hvis du f.eks. skal på ferie i en uge eller bare gerne vil have en pause fra Simple Feast.

Har du ikke prøvet Simple Feast, men vil gerne prøve det, så kan du med fordel gøre brug af deres start-tilbud. Her kan du få 20% på din første ordre og dermed bruge det til at finde ud af om en måltidskasse hos Simple Feast er noget for dig.

Vegetarretter i dine måltidskasser uden madspild

Har du hørt om måltidskasser fra Simple Feast? Så læs med fordel med, for vi vil her gå i dybden med hvad plantebaseret mad i måltidskasser er, hvad fordelene er ved at have abonnement på sådanne mad kasser, hvor meget det koster og hvad du kan forvente, når du opretter et abonnement hos Simple Feast, som er en af de meget populære udbyder af vegetariske måltidskasser. 

Fordelene ved at købe måltidskasser

Der er mange fordele ved måltidskasser, ud over det nemme i at få leveret til døren, er her er nogle af de primære fordele:

  • Tidsbesparende og super nemt at lave
  • Skab en sund livsstil med de sunde måltidskasser
  • Måltidskasser er med til at mindske madspild
  • God variation i retterne
  • Prøv forskellige spændende danske
    og internationale retter
Måltidskasser
Måltidskasser
Måltidskasser